Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, Gt1 pokazało mi że w moim fotelu (miejsce na tyłek) nie dziala podgrzewanie, sprawdzilem i faktycznie oparcie grzeje a tyłek zimny :( Czy ktoś wie jak DIY ten problem? Miał ktoś podobna sytuacje? Z góry dziekuje za fachowe odpowiedzi. Dodam że GT1 mówi o podłączeniu jakiegoś modułu 10 pin czy coś w tym stylu ale nie wiem gdzie go szukać, bo może wypieła się wtyczka. :cry2:
  • 4 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Odświeżę temat

Mam dokładnie ten sam problem, ale w E34.

Od jakiegos czasu staram się sam naprawiać swoją bunię, więc proszę o rady jak usunąć tą usterkę.

Z góry dziękuję.

P.S. mam nadzieję, że autor tematu nie ma mi za złe, ale nie chcę zakładać tego samego temetu z dopiskiem E34.

003.jpg
Opublikowano
słyszłem kiedyś, że maty grzewcze sie przepalają, i niestety tylko wchodzi w gre ich wymiana, co jest kłopotliwe, a same maty bardzo drogie....
Opublikowano
słyszłem kiedyś, że maty grzewcze sie przepalają, i niestety tylko wchodzi w gre ich wymiana, co jest kłopotliwe, a same maty bardzo drogie....

witam

tak to prawda.W mojej przepaliło się oparcie fotela kierowcy. Pomimo, ze mata wciąz jest niby sprawna nie miałem czasu kupić całego fotela ( na allegro używka za 199 w mojej tapicerce), bo jest to zdec. lepsze rozwiązanie niż demontaz, wymiana maty grzejnej i reperacja tapicerki. Podobno była to jakaś wada modeli sprzed liftu.

Opublikowano

Kolejny "sukces" niemieckiej konstrukcji E60. No i ta niemiecka precyzja i niezawodność.

Ja mam to samo. Na całe szczęście w fotelu pasażera.

Opublikowano
ta niemiecka precyzja i niezawodność.

Uzywasz kolego haseł z lat 80tych :)

Każde BMW ma awarie tych mat, a u mnie żeby było ciekawiej raz chodzi strona moja, raz pasażera, nigdy razem, co jakiś czas się przestawia

Opublikowano
Nie wydaje mi się żeby w e60 poszła mata, raczej jak mówi gt1 poszedł modół albo wypieła się wtyczka, taka info pokazuje u mnie przynajmniej, ale moj problem polega na tym ze nie moge znalezc w fotelu tego modułu. :(