Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item472909904_amortyzatory_bmw_e36_przednie_nowe_lewy.html

Muszę wymienić je w moim aucie i znalazłem coś takiego na alledrogo.pl. Firmy przyznam się nie znam ale cena kusząca. Czy może jest to zwykła tandeta, na którą szkoda czasu i pieniędzy?

PS. Mam e36 318i z 1993 roku z silnikiem m43. Pan pisze, że pasują one do samochodu z krótkim łącznikiem stabilizatora i tu moje pytanie czy ja takowy posiadam czy jest inny łącznik?

Pozdrawiam,

Kamil

Opublikowano

Mialem e36 koncowke 92 silnik m40 u mnie byl dlugi , wiec domniemam , ze masz krotki. Nie znam tych GPD ale zakladalem HARTY i jakos sie jezdzilo.

uzyj real.oem lub zajzyj za kolo i bedziesz wiedzial na bank jaka jest ta koncowka

Opublikowano
hart to porazka to firma niedaleko mnie ..a to cos gpd to z jakiejs piwnicy..pewnie dobre bo tanie...to jest tak albo kupisz raz na jakis czas albo czesto na chwile..
Opublikowano
hart to porazka to firma niedaleko mnie ..a to cos gpd to z jakiejs piwnicy..pewnie dobre bo tanie...to jest tak albo kupisz raz na jakis czas albo czesto na chwile..[/quote

...gdzie Ty byles 2,5 roku temu jak wymienialem amortyzatory , bym nie kupil tych HARTow, ale na kolejnych 2 badaniach tech - wykazalo ich stan BDB ( przy moim raczej spokojnym sposbie jazdy i omijaniu wszelkich dziur, z powolna jazda na bruku-DAŁY RADE) amortyzatory dalej pracuja a ja juz nie mam auta :wink: