Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam takie pytanie czy jest ktoś posiadaczem czegoś takiego

http://moto.allegro.pl/item471551432_zderzak_m3_e36_m_power_cabrio_coupe_compact_sedan.html

interesuje mnie wykonanie tego zamiennika i chciałbym jeszcze wiedzieć czy halogeny ze zderzaka z 96r będą pasowały do tego wiem ze orginał to to nie jest no ale cena tez nie jest wysoka będę wdzięczny za odp

Opublikowano

kolego czekaj spokojnie i szukaj na allegro ja np. oryginalny nie klejony z listwami zderzak wyrwałem za 500zł

:twisted:

Opublikowano
wiadoma sprawa ze oryginalny lepszy ale jakoś nie mogę trafić jakiegoś w dobrej cenie a jeśli są to są gole a i jeszcze jedno czy pasują listwy i halogeny od zwykłego do zderzaka M ?? i byłbym jednak wdzieczny za opinie co do zderzaka tego z allegro bo wydaje sie wmiare no i ze jest wykonany z tego abs-u a nie laminat który jest bardzo podatny na uszkodzenia i wykonanie moze być średnie
Opublikowano

listwy nie pasują od standardowego zderzaka do zderzaka z serii ///M

Halogeny pasują

musisz jeszcze wiedzieć że tunele do chłodzenia tarcz hamulcowych też są do wymiany

a co do ABS-u to nie jest najgorszy

a i dowiedz się dokładnie czy ten ABS pasuje do każdego nadwozia

(oryginalny pasuje , laminaty nie koniecznie )

Opublikowano

Ja też polecam ci kolego orginał. Na allegro jest gościu pawloo24 z Mosiny (WLKP) ma dużo orginalnych , kompletnych zderzaków. Znam go osobiście, wporządku koleś. Ja mam założony zamiennik (niemiecki) i to nie to. Każdy kto się zna odrazu dostrzega różnice.... :oops:

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/