Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to czekamy :)

a z tego co pamietam to jego teraz czeka pare rzeczy do wymiany...

myślę, że max 500pln i doprowadzi auto do normalnego stanu. Ogólnie to środek wyczyścić i chyba coś z tyłu stuka. Najlepiej by było jeszcze dach wymienić ale z tego co mi mówił to na razie nie będzie tego robił. A poza tym obiecał, że śniegu nie będzie Z-ka widywać :cool2:

Myślę, że w dobre ręce poszła :cool2:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

co do cen to sie nie orientuje. skoro ma dbac to dobrze, niech sie tez udziela na forum chetnie pomozemy.

z tego co pamietam:

- sprzeglo sie konczylo

- stozek OUT :) minus 25km ;)

- dach - jak swpomniales

- srodek do czyszczenia ale tez "latajace" fotele (szkoda ze sie nie zalapal na zakupy grupowe) i ten plastik czy pedale sprzegla byl polamany

- lewa przednia lampa ;)

- opony z tylu

tyle pamietam

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

Ale o ktorym to koledze jest mowa ?

O studencie ;) ? Nie mowcie ze namowilem go na 2.8 ?? :norty:

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

niestety to nie student :mrgreen: nie dałeś rady chyba go przekonać :( pewnie szuka dalej 1.8 :mad2:

Moją zakupił kolega Karolas :cool2: i mieszka blisko Ciebie, więc pewnie będzie latał z browarkiem do Ciebie po różne porady :norty:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano
A szukał Coupetki :D
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
nie do końca nowe. srebrna już jakiś czas wisi (mega profi ogłoszenie), a czarna też jakiś czas temu widniała na allegro
Opublikowano

Tą czarną to dzis widziałem :) Szukałem akurat czegoś innego. Była uderzona w przód, bo brak kratki w zderzaku i plastików pod spodem.

Ale jest wentylator klimatyzacji. Przód dobrze złożony. Poza tym z zewnątrz dobrze wygląda.

Opublikowano
co do cen to sie nie orientuje. skoro ma dbac to dobrze, niech sie tez udziela na forum chetnie pomozemy.

z tego co pamietam:

- sprzeglo sie konczylo

- stozek OUT :) minus 25km ;)

- dach - jak swpomniales

- srodek do czyszczenia ale tez "latajace" fotele (szkoda ze sie nie zalapal na zakupy grupowe) i ten plastik czy pedale sprzegla byl polamany

- lewa przednia lampa ;)

- opony z tylu

tyle pamietam

Pare pytań bo jeszcze kiepsko ogarniam

-Sprzegło całe jest do wymiany ?

-Stożek wypadło by wymienić na oryginalny ?

-Dach tragicznie wygląda to na pierwszy plan leci.

-Dobrze, że nie widzieliście środka :)

-co z lampą?

a opony to wszystkie do wymiany, aktualnie jest na zimówkach z guzami...

Opublikowano

jak doprowadzę ja do porządku to ściągne do wawy i napewno sie do Ciebie odezwę :)

Opublikowano

niestety to nie student :mrgreen: nie dałeś rady chyba go przekonać :( pewnie szuka dalej 1.8 :mad2:

Moją zakupił kolega Karolas :cool2: i mieszka blisko Ciebie, więc pewnie będzie latał z browarkiem do Ciebie po różne porady :norty:

hehe jeszcze jestem studentem, ale już zbliżam się do końca i stracę ten magiczny status

Opublikowano

Pare pytań bo jeszcze kiepsko ogarniam

-Sprzegło całe jest do wymiany ?

-Stożek wypadło by wymienić na oryginalny ?

-Dach tragicznie wygląda to na pierwszy plan leci.

-Dobrze, że nie widzieliście środka :)

-co z lampą?

a opony to wszystkie do wymiany, aktualnie jest na zimówkach z guzami...

sprzeglo raczej cale. Chyba nie bedziesz sie bawil w wymiane samej tarczy. A jesli chcesz sie bawic w polsrodki to mam oryginalne sprzeglo od 2,8 z mejej zety bo niepotrzebnie wymienialem. Procz stozka to pewnie i cala obudowa bedzie potrzebna. Co do dachu to zapytaj batima, on robil niedawno wymiane dachu i z tego co pisal to byl zadowolony i wspominal cos ze cena tez nie powalila go na kolana wiec moze warto isc w sprawdzone rozwiazania

Co do opon to sa na forum zwolennicy zarowno nowych jak i uzywanych opon. Ja naleze do tej drugiej grupy. W zeszlym tygodniu kupilem na alle 2 opony 255/35/18" Michelin Pilot 2007 rok za 250 zl z przesylka. Do czerwca powinny starczyc :norty: ale nie bede sie o tym rozpisywal bo to niezgodne z regulaminem forum :mrgreen:

Opublikowano

Saron raczej wszystko napisal. co do stozka to tak, caly wraz z oryginalna obudowa i wklad najlepiej tez oryginal lub dobrej marki, nie jakies tam tjuningi bo one maja bardzo duze "oczka" i mega syfu dostaje sie do silnika.

255? :shock: nie za szeroko?

ps. lewa lampa miala polamane/klejone uchwyty

MOD: Może zakończycie tą dyskusję bo jakoś nie ma się zbytnio do tematu wątku!!

Opublikowano

tego jeszcze nie wiem. Sie zalozy to sie okaze sie. 245 mam teraz i jest ok ale z tego co pamietam to bylo jeszcze troche miejsca

Opublikowano

MOD: Może zakończycie tą dyskusję bo jakoś nie ma się zbytnio do tematu wątku!!

ktora dokladnie? przeciez rozmowa jest o sprawach "technicznych" ?

Saron, jakies szerokosci masz felgi?

Opublikowano

w razie co to wbrew regulaminowi je upalisz jak nie beda pasowac :mrgreen:

co do czarnej to ja pamietam bo nie wiem czy zauwazyliscie nie ma ona podgrzewanych siedzen, pewnie wlochy

Opublikowano
w razie co to wbrew regulaminowi je upalisz jak nie beda pasowac :mrgreen:

no jak nie bedzie innego wyjscia to pewnie tak zrobie :norty: Choc zapewne zrobie to w samotnosci i pod oslona nocy zeby niepotrzebnie sie nie narazac

Opublikowano

tego jeszcze nie wiem. Sie zalozy to sie okaze sie. 245 mam teraz i jest ok ale z tego co pamietam to bylo jeszcze troche miejsca

Ja mam na tyle 265 :mrgreen:

Opublikowano

jak doprowadzę ja do porządku to ściągne do wawy i napewno sie do Ciebie odezwę :)

A gdzie mieszkasz ?

Saron na takich bamboszach to juz wogole nie pojezdzisz na spotkach, juz na 245 a nawet 225 narzekales ze w koleinach nie teges :mrgreen: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
na jakiej feldze??

8 1/2