Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule czy felgi 15" z e36 a dokładnie te:

http://www.allegro.pl/item465035389_alufelgi_bmw_e36_z3_oryginalne_15_komplet.html

przypasuja do e46 ??

Potrzebuje czegoś na zime a moje stalówki które mam sa ogolnie z duzym nalotem rdzy wiec pomysałem czy nie kupic alusków

Lato mam 16"

a na zimóki juz sie zdecydowałem ze to bedzie 15"65r15 własciwie juz kupiłem sobie nokiany

Opublikowano
jesteś pewny że wejdą 15'' ?? zobacz na słupkach w drzwiach jakie są zalecane , w moim 15'' nie wejdzie czyli w 320d bo minimum to 16'' tak jak minimum w 3.0d jest 17'' więc przemyśl to i zobacz na te słupki co pisze , co do Nokianów , ja mam WR 205x55x16 i strasznie głosne są w przedziale 90-110km/h słychać jak by most wył , teraz zmienie je przód na tył i zobacze a tymczasem jeszcze na letnich
Opublikowano

a czemu maja nie wejsc ? kumpel ma e46 320i i smiga na 15"... U mnie na słupku podany jest rozmiar 195/65 r15 wiec chyba bez lipy chodzi tylko czy te felgi ktos juz zakłądał do e46 bo wiadomo zawsze sie moze pojawic problem. A nokiany kupiłem bo kiedys miałem w matki toyotce nokiany i pojexdziłem na nich i ogolnie zaskoczyły mnie na + a zreszta 200 zł za sztuke wiec przywzoita cena.

o konkretnie te kupiłem.

Nokian WR 195/65R15 91 T

Mam w domu felgi stalowe 15 ale mają okrótny nalot rdzy... I nie chcem nimi szpecic autka zbytnio...

Umnie na mazurach w nocy wczraj było 0 stopni wiec juz najwyzszy czas na zimóweczki.

Opublikowano

Realoem mówi że Twoje auto ma tarcze 286mm więc 15' spokojnie wejdzie.

Felgi z linku równiez spokojnie wejdą do E46.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Jak dla mnie to nie będzie ładnie siedziec na E46 ale kwestia gustu.

A nie myślałeś nad pomalowaniem stalówek bądz kupnie ładnych 15' z E46 :?:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
te stalówki to juz zjechane to juz lepiej kupic jakies inne stalówki ale wtedy wyjdzie drozej niz te alu... a te alu to dlatego takie bo to taki LOW Cost
Opublikowano
Tez mam 15" w E46 320i... Teraz kupie na nie zimowki a na wiosne 17"...
Opublikowano

mike ja mam takie same 16"... Ale zime chciałbym miec na oddzielnych felach z uwagi na to ,dużo latam (100-120 tyś rocznie). Zniszczył bym je a i drugi komplet felg to duza wygoda przy zmianie itp.

PS. Super kolor :) Ja mam granacik w sedanie

Opublikowano
mike ja mam takie same 16"... Ale zime chciałbym miec na oddzielnych felach z uwagi na to ,dużo latam (100-120 tyś rocznie). Zniszczył bym je a i drugi komplet felg to duza wygoda przy zmianie itp.

PS. Super kolor :) Ja mam granacik w sedanie

No to nie ma się co dziwić , dobrze że ostatnio mamy takie zimy jak póżna jesien :mrgreen: ja rocznie robię 10max 15tyś km , kolor

to STAHLGRAU METALLIC (400) chyba na nasze to stalowo szary met

Opublikowano

no nie ma nie ma ... Powiedzmy że ona jest moim narzędziem pracy ;)

wymysliłem cąłkiem low cost :D mam stalowe fele(te z nalotem rdzy)... w zmaian za to ze oddam stare zimóweczki kumplowi kaze mu je przeleciec całe druciakiem a potem wypolerować czymś (te felgi) walne je jakas farbą i powinno wygladac to jakoś ... a potem bede myslał co z tym fantem dalej robic bo czarne moga sie fajnei prezentowac...