Skocz do zawartości

Przewrocony aku.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przewrocil mi sie aku i wylal. Czy da sie jeszcze cos z tym zrobic? Czy wyrzucic na smieci?

Prosze o szybka porade i mozna zamykac topic, bo nijak ma sie do dzialu 5er... :P

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
Przewrocil mi sie aku i wylal. Czy da sie jeszcze cos z tym zrobic? Czy wyrzucic na smieci?

Prosze o szybka porade i mozna zamykac topic, bo nijak ma sie do dzialu 5er... :P

Zalej destylowana, naladuj i sprawdz - woda tania ;-)

---------------------------------------------

Stereo install build progress - 40% (jest plan, kable leza, wzmaki wisza, sub juz gra, radio siedzi, slupki maja ksztalt, tweetery graja...)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
thx :!:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano

Jezeli wylal sie elektrolit, to nalezy uzupelnic akumulator elektrolitem.

Woda destylowana uzupelnia sie tylko w trakcie normalnej eksploatacji, przy ubytkach spowodowanych elektroliza wody zawartej w elektrolicie.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
To chyba jeszcze zalezy ile sie wylalo, a tego nie wiemy - szczerze mowiac mialem nadzieje, ze nie wszystko.

---------------------------------------------

Stereo install build progress - 40% (jest plan, kable leza, wzmaki wisza, sub juz gra, radio siedzi, slupki maja ksztalt, tweetery graja...)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Generalnie troche tam poszlo, bede sobie pral bagaznik :| ... Zawsze przytrafiaja mi sie takie g... :x Thx za pomoc, bede szukal elektrolitu.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
to wypierz naprawdę dobrze - a miejsca metalowe na koniec przeczyść dodatkowo woskiem do lakieru (bo inaczej rudość w bagażniku przyprawi Cię o płacz).

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrze, ze mi powiedziales... Bede musial to przeczyscic. :?

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik