Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy forumowicze,

czasami nie otwiera mi się monitor w 120 t-ce , dopiero za po kilku odpaleniach "zaskakuje".Auto podłączone pod komputer nie pokazuje żadnych błędów. Jest jakaś możliwość zdiagnozowania usterki, czy po prostu te typy tak mają??

pozdrowienia

mm

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Monitor w mojej z 2005 roku do tej pory nie przejawiał podobnych problemów. To co można stwierdzić to dość głośna praca mechanizmu otwierającego, ale reaguje za każdym razem jak do tej pory.
Opublikowano
U mnie czasami gdy włączę rozruch zanim monitor się otworzy występuje coś takiego: monitor nie w pełni otwarty zatrzymuje się, zamyka i ponownie otwiera. A raz z nieznanych mi przyczyn otworzył się, ale nic nie wyświetlił. Po wyłączeniu silnika pozostał w tym stanie. Zamknąłem samochód (nawet złożyłem lusterka zewnętrzne), a po godzinie moniotr złożył się i jednocześnie otworzył samochód !!! Na szczęscie samochód stawiam pod oknem w pracy i zauważyłem to. Jest to co najmniej niebezpieczne zachowanie.