Skocz do zawartości

Jaki akumulator?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Mam do was pytanie tak jak w temacie, mianowicie panowie poradzcie jaki akumulator mam kupić do mojej buni. Wspomne ze jestem posiadaczem bmw e36 325Td. Ilu amperowy i z jakiej firmy najlepiej?
Opublikowano

Tyle amperow ile zaleca producent (nie mniej) a firme to na pewno odradzam CENTRE! Mialem u siebie Future i dziala dokladnie tyle ile gwarancji starcza. Zaraz po, pada kompletnie.

Ja ostatnio kupilem Boscha i coz mozna powiedziec po miesiacu uzytkowania akumulatora: jestem bardzo zadowolony! :lol:

A serio, cena niezla (prawie to samo co Centra a mam nadzieje ze dluzej pochodzi)

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja jak najbardziej moge polecic akumulatory Exide(chyba tak to sie pisze).Uzytkuje taki juz cztery lata i zadnego problemu z nim do tej pory nie mialem.Mialem tez takie baterie w innym pojezdzie i sluzyly mi bardzo dlugo.Cene chyba tez maja konnkurencyjna.