Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanko umarł mi silnik od mojej kochanej betki :cry: mam pytanie poniewaz mam inny silnik ktory dostałem od mojego dziadka ale dostałem silnik bmw 318i 1997 a ja mam kaste od bmw 318i z 1992r czy bedzie pasował bo z tego co wiem to ja mam silnik m40 na pasku rozrzadu a w tamtym jest łancuszek czy ten silnik bedzie mi pasował pod reszte czesci czy bedzie grał z skrzynia i komputerem bo niewiem czy musze liczyc dodatkowe koszty szukałem na forum cos podobnego ale nie mogłem nigdzie wyczytac prosze o pomoc i informacje dzieki pozdrawiam
Opublikowano

Fajnego masz dziadka. ;)

A Miki dobrze prawi - także wydaje mi się że mechanicznie powinno być OK, a do wymiany trochę elektroniki.

Wpisz swap i sporo będziesz miał czytania. :mrgreen:

Opublikowano
hmm....macie w sumie racje dzieki za info silnik jest kompletny łacznie z komputerem wiec mysle ze bede placił za sama przekladke poprostu moj echaniiik nie wiedzial czy wszystko bedzie grac bo chcialem kupic silnik 2.0 albo 2.5 ale podejrzewam ze tam by było duzo wiecej roboty jeszcze raz dzieki za info pozdrawiam