Skocz do zawartości

jakie usterki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam pytanie na które nie moge znaleść odpowiedzi.Mam na oku X5 z 2001.r 4.6l is,za 20 000tyś euro.Czy są jakieś poważne wady w tym modelu i co się psuje.Interesuje mnie wszystko.Dzięki za pomoc.
Opublikowano
Kolega ja jestem swiezym posiadaczem 4.6is, moj ma oryginalny przebieg 102tys km i okazalo sie ze tuleje tylnej belki sa do wymiany.... takto zadnych problemow..... aaaaa no i spalanie 20-21 w miescie to norma.....

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
  • Moderatorzy
Kolega ja jestem swiezym posiadaczem 4.6is, moj ma oryginalny przebieg 102tys km i okazalo sie ze tuleje tylnej belki sa do wymiany.... takto zadnych problemow..... aaaaa no i spalanie 20-21 w miescie to norma.....

Oooo... a ja mam 130tys na liczniku w co nawet nie bardzo wierzę a tuleje tylnej belki ok. i to jeszcze oryginały??

Opublikowano

Tak ale nie wydaje mi sie kolego abys mial 20" kola.... co napewno nie ulatwia zycia zawieszeniu.... a auto mam kupione w kraju i servisowane wiec przebieg na 100% oryginal...

A tak na marginesie to 4.6is to jest naprawde inna bajka niz zwykla X5.... jezdzilem i 3.0d (218km) i 4.4i (286km) wiec wiem co mowie...

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
Przejedź się wersją po lifcie 4.8is - zaczyna się robić ciepło :) a no i w baku robi się wir... :mrgreen:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
najwiekszy plus wersji 4.8is po lilcie w stosunku do 4.6is to pneumatyczne zawieszenie..... bo jesli chodzi o osiagi to jest prawie to samo, a no i 4.8is troszke mniej pali od 4.6is przynajmniej na papierku:)

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
  • Moderatorzy
Przejedź się wersją po lifcie 4.8is - zaczyna się robić ciepło :) a no i w baku robi się wir... :mrgreen:

A jakże ... jeździłem jest to naprawdę rewelka ale kto to by mi tankował?

To nie USA.