Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nic nie pisze o ET ale jak ma je w serii 5 to na pewno nie będą dobre w serii 3 bo ona ma ET 46 albo od 30 wzwyż a seria 5 ok 20 więc napisz mu maila o ET , druga sprawa 'oryginalność' felg bo jak to włoskie ew chinskie to nowe są tańsze - poprawiam się bo piszesz że ET 20 więc odpuść sobie
Opublikowano

ale ET ma to samo co zwykła E46 , wiem bo chciałem kupić oryginalne z M3 do mojej ale koszt kilkuletnich był prawie 3500zł z oponami więc odpuściłem , te co gość sprzedaje są typowe jakie produkują włosi m.inn mają gwarancję Alessio poszukaj w katalogach felg oryginalnych i sam zobaczysz , jak chcesz ale te co sprzedaje to podróby i miękkie jak plastelina , jak już nie są do prostowania, znaczek M/// doklejany :mrgreen:

tu masz katalog oryginalnych felg

http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Opublikowano
kazda orginalna felga BMW ma wygrawerowany znaczek lub napis, tak jak reszta czesci, ten wzor felg jest tak oklepany ze masakra, kup orginaly 19" do m3 i bedzie :cool2:
"gaz to byl w oswiecimiu a nie w BMW"...
Opublikowano
sprzedawca twierdzi że nic nie doklejał że sa to orginalne felgi i że podejda do M3.pośle mi zdjecia dokładniejsze prosze was gdzie sa te wygrawerowane znaczki?? świadczace o orginalnosci tych felg a i jeszcze jedno wrzystkie podróby tych felg maja czarne środki a te maja szare co o tym myslicie?
Opublikowano
sprzedawca twierdzi że nic nie doklejał że sa to orginalne felgi i że podejda do M3.pośle mi zdjecia dokładniejsze prosze was gdzie sa te wygrawerowane znaczki?? świadczace o orginalnosci tych felg a i jeszcze jedno wrzystkie podróby tych felg maja czarne środki a te maja szare co o tym myslicie?

od wewnetrznej strony felgi niech zrobi zdjęcia oznaczeń bo dla mnie to ewidentnie podróby bo tyle tego na rynku że masakra

Opublikowano

M3 ma szersze nadkola, ale też i większy rozstaw kół. ET-20 według mnie będzie zbyt daleko osadzone.

Opublikowano

od wewnetrznej strony felgi niech zrobi zdjęcia oznaczeń bo dla mnie to ewidentnie podróby bo tyle tego na rynku że masakra

Mam identyczne wrażenie - co lepsze - nowe takie są nie wiele droższe:

http://moto.allegro.pl/item466734859_bmw_m6_8_5x19_5x120_poler_antracyt_express.html

a nawet tańsze - :P:P:P

http://moto.allegro.pl/item458977395_nowe_felgi_aluminiowe_19_5x120_styl_na_bmw_m6.html

Pzdr

Opublikowano
wzór BMW M6 albo STYLIZOWANE NA BMW M6 czyli made in Italia więc miękkie jak plastelina i na niskim profilu łatwo uszkodzić i wcele nie musi być dziury , ja za moje 17'' dałem 1800zł/kpl , made in Italia ale tragicznie nie jest więc jak chcesz to kup nowe bo uzywka w 90% będzie do prostowania o czym właściciel pewnie nie wie , okazuje się to dopiero u gumiarza