Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem E39 525D rok 2002. Nie wiem co jest grane ale TV łapie bardzo słabo sygnał. Jedyny program jaki odbiera to polsat ale bez dzwieku, pozostale sa bez koloru albo z zakluceniami.

Bede wdzieczny za pomoc

Pozdrawiam !

Darek

Opublikowano

Mozna tez sprawdzic ustawienie na PALDK6.

Nawiasem, to ogladanie TV w samochodzie, to kicha. Mieszkam na prowincji i sygnal TV jest bardzo slaby. Dodatkowym klopotem jest to, TVP1 nadaje na kanale 10-tym, a on nie pieruna nie pasuje do siatki czestotliwosci uzywanej w tunerach TV w BMW. Sygnal jest stosunkowo silny, ale mozna ogladac tylko w czarno - bialym z mocno znieksztalcona fonia. TVP2 idzie ogladac, ale w duzych szumach. Wiecej u mnie nie swieci... Antena TV jest na tylnej szybie i niestety ma niska skutecznosc.

Po za tym samochodem jezdze, a w czasie jazdy skrajna glupota jest ogladanie TV... Traktuje to tylko jako gadzet i gdyby nie bylby w wyposazeniu samochodu, nie walczylbym o w jego doposazenie.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

tak to oczywiste ze chyba nie ma nikogo kto by ogladal TV jadąc autem, ale jest to dobra rzecz kiedy czeka nas dlugi postój.

Dzieki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

U mnie w okolicach Sandomierza bardzo ładnie odbiera TVP1, TVP2, Polsat, regionalna (śnieży) i tvn (tylko przebłyski).

Co do oglądania w czasie jazdy to na szczęście jest blokada, której nie zamierzam ściągać natomiast w korkach lub jak trzeba gdzieś poczekać chwilkę to super sprawa.

Pzdr

Opublikowano
ja widziałem kobietę za kierownicą, która robiła coś na drutach (szalik czy skarpety - nie wiem) na szczęście robiła to stojąc w korku.. więc oglądanie tv to przy tym pikuś