Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej. Czy jest możliwa i co najważnejsze czy przyniesie pożądany skutek zamiana wzmacniacza w systemie hi-fi ( 10 głosników bez sub ) na wzmacniacz DSP? Czy do takiej zamiany konieczna jest wymiana innych elementów? Na monitorze mam funkcje DSP lecz jest ona nieaktywna. Szukałem w necie ale nic nie znalazłem na ten temat.
Opublikowano

w/g mnie można dołożyć sam procesor DSP , myślałem o tym ale zdecydowałem jednak dołozyć ale drugie radyjko bo cena zblizona , wiem ,że mozna dać plame dokładając sam procesor więc jak chcesz możesz zaryzykować ale dobrze by było kupując zastrzec sobie odesłanie w razie niezadowolenia np taki

http://www.allegro.pl/item461643053_alpine_pxa_h600.html

Opublikowano
niestety jestem laikiem i takie kombinacje dla mnie są za trudne. myśłałem że podmienię po prostu wzmacniacze, przepne kostki, dopne s-w i będzie git. z drugiej strony podejrzewam że nie jest to takie proste bo wszyscy by to już mieli.
Opublikowano
dlatego lepiej podjechać do jakiegoś zakłada CA i zapytać - to nic nie kosztuje a zawsze coś doradzą , fakt , naciagnąc też potrafią ale już coś będziesz wiedział