Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy te osłony których pełno można spotkać na allegro były montowane w fabryce czy są to wymysły domorosłych inżynierów ?

Ewentualnie jakie sa tego plusy i minusy ?

Opublikowano
Czy te osłony których pełno można spotkać na allegro były montowane w fabryce czy są to wymysły domorosłych inżynierów ?

Ewentualnie jakie sa tego plusy i minusy ?

ja w swojej miałem "fabryczna" od nowosci...i powiem, że byłem zadowolony.

na plus:

-odpryski uszkodzonej nawierzchni,kamienei spod kół nie "walą" po maglownicy i spodzie silnika

-w pewnym stopniu chronią przed woda, która nie chlapie po silniku

- w specyficznych warunkach typu offroad :D (na jakiegos typu drozkach dojazdowych-polnych) unikasz "wkręcenia" sie czegos w pasek alternatora- ja tak miałem u siebie.....nie polecam :(

- no i efekt wizualny tez jest przyjemny dla oka....jak podniesiesz maske to nie masz "szpary" przez którą widzisz asfalt......tak przynajmniej jest w m43 1.6 :D

na minus:

-chcąc cokolwiek zrobic, zobaczyc pod spodem musisz ją demontować

- dosyc czesto obrywają się mocowania tej osłony i podczas jazdy potrafi strasznie stukac, co jest dosyc uciązliwe :D

jest jeszcze kilka zalet i wad ale ogólnie ja polecam. Przetestowałem:D

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW