Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja pytałem o nowe bilsteiny i kosztują 600zł za 2 przednie wkłady. ale nowe to nowe. wymieniał ktoś wkłady? jak to wygląda? czy lepiej kupić z całą kolumną?
Bring More Women
Opublikowano
ja pytałem o nowe bilsteiny i kosztują 600zł za 2 przednie wkłady. ale nowe to nowe. wymieniał ktoś wkłady? jak to wygląda? czy lepiej kupić z całą kolumną?
Bring More Women
Opublikowano
Ponoć cały wraz z kolumną nowy kosztuje ok 530zł (B8). Też się zastanawiam jak z wkładami. W sumie byłoby znacznie tańsze :?:
http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png
Opublikowano
Całe kolumny występują tylko jak ktoś ma zawieszenie M-Technic a w normalnym wkłady co do amorków BILSTEIN to zgodze sie ze 600zł to kosztują zwykłe B4 a to co jest na aukcji to taki jeden nowy to koszt ok 600zł za szt :D
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
Ja u siebie mam bilsteiny. Miałem troche problemów z dobraniem typu bo mam model przejściowy. Silnik jest 12v a pasowały do 24v. A poza tym to są BDB amory. Nie ma się co zastanawiać. 2 lata n anich śmigam i mam 75% skuteczności, jak nówki.
Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.