Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy mógłby mi ktoś poradzić gdzie w okolicach Sosnowca można wymienić szybę czołową w E34 520i??

I ile może ta przyjemność kosztować?

Oczywiście wymiana i montaż

Z góry dzięki :roll:

Opublikowano

np w Katowicach na Roździeńskiego 188 (vis-a-vis Ikea, nie daleko Foty)

tam jeździdełko mojej Ani miało wymienianą szybę - wszystko ok. poza tym, że chłopaki łażą po progach samochodu. (koszt w przypadku E34 to chyba ok. 450-500zł. Pytałem o to, ale nie pamiętam już dokładnie)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
mój kolega w Bytomiu teraz wymieniał w e34 i dał mniej niż 350zł w dodatku z paskiem u góry, wiem że do Audi 80 (B3) też z paskiem równe 350zł brali
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano

Witam,

Ja wymieniałem w sierpniu przednią szybę.

Cena 350zł w autoglas jaan.

Musisz doliczyć o 14 sponek do listew przy szybie (jedna około 5zł).

Pozdrawiam

BMW i V8 to idealne połączenie :)
Opublikowano
Sponki czy spinki? Jeśli chodzi o spinki do podszybia to koszt około 2,50 na giełdzie, a w serwisie BMW jeszcze taniej i na miejscu zawsze mają :) Chyba, że będziesz wystarczająco delikatny przy ściąganiu ich. Najlepiej podgrzać je opalarka, lepiej wychodzą
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano

Wczoraj wymieniłam ją na Klimontowie-385zł ale muszę przyznać że zrobili fachowo-no i jest 100 razy lepsza niż poprzednia!!!

Moto-Kompleks Polecam

I dzięki wszystkim za pomoc