Skocz do zawartości

NAVI Biznes do E60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko odnośnie Płyty DVD z Nawigacja Biznes do, E60, ponieważ moja ma datę 2005-1 to jest już trochę nie aktualna a dużo jeżdżę po Niemczech i wiele nowych tras mi nie widzi kieruje mnie na centrum jakiegoś miasta a ja już wiem ze jest obwodnica. Może ktoś wie gdzie ściągnąć nowa albo jakiś link, do Torrenta.

Dzięki.

Opublikowano
można taką kupić i wcale nie potrzeba ściągać
PawełH
Opublikowano
Panie Pawle dlaczego Pan nie pomaga innym tylko daje nieprzyjemne rady jeżeli nie ma Pan nic ciekawego do odpowiedzenia to prosze siedzieć cicho Z tego co obserwuje na forum to ma Pan tylko takie głupie docinki Gość prosi o pomoc a nie o adres ASO BMW
Opublikowano
Panie Agiler a jakiej pomocy trzeba przy kupnie płyty poza podaniem adresem sklepu? Pieniędzy mu nie dam, ale mogę dać Panu, bo widac o to chodzi.
PawełH
Opublikowano
Panie DOBRA RADA takie teksty to Pan zachowaj dla siebie stać mnie jeszcze na mapę a z pana postów wynika ze ma pan jakiś problem ze sobą albo zazdrości pan innym że sobie ludzie pomagają bo po to jest przecież FORUM
Opublikowano
chyba jednak nie stać, a wszelkie teksty o ściąganiu mapy z netu do E60 są żałosne, Panie Agiler (pomijając już, że to kradzież, ale dla Pana to żaden argument). Mój tekst świadczy o mnie (spójrz Pan więc na swoje teksty)!
PawełH
Opublikowano

Panowie SPOKOJNIE !!!!!!

Dyskusja na temat tego czy lepiej kupić czy ściągnąć do niczego nie prowadzi. Każdy ma własne zdanie. A co do mapy to poczekałbym jeszcze bo pod koniec roku ma wyjść mapa w wersji 2009-1 , która będzie zawierałą także mapę Polski.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Dziękuje Tomek za rzeczowa odpowiedz na temat.
Opublikowano
wejdz w emule i tam jest z 2007 do sciagniecia bez problemu
Opublikowano
Niestety płyta do nawigacji business w wersji 2009-1 nie będzie zawierać mapy polski. koszt takiej płyty jak wyjdzie to będzie 1079zł za wersje initial i bodajże 579zł za wersje update przy zdawaniu starej płyty. rzecz jasna ceny za oryginał w ASO. Pozdrawiam
Opublikowano
Niestety płyta do nawigacji business w wersji 2009-1 nie będzie zawierać mapy polski. koszt takiej płyty jak wyjdzie to będzie 1079zł za wersje initial i bodajże 579zł za wersje update przy zdawaniu starej płyty. rzecz jasna ceny za oryginał w ASO. Pozdrawiam

A skąd to wiadomo?

Opublikowano
Na pewno w tej nowej wersji nawigacji business nie będzie Polski? Kurde do wersji professional już jest, a do business wystarczy tylko zmienić żeby strzałki pokazywał zamiast widoku 3D... Strasznie w tym BMW się ociągają..

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Jak to możliwe skoro do Prof juz jest, a strzałki w Prfessinalu tez się wyświetlają i dodatkowo wyswietla sie widok mapy. Przecież to nie jest żadna poważna modyfikacja tej mapy Prof. I mam to samo pytanie co jeromer skąd to wiesz??

Opublikowano

Zapytajcie w jakimkolwiek ASO czy na płycie do nawigacji business 2009-01 będzie mapa polski:) Płyta proffesional posiada mape polski już od 2008-01

No niestety też tego nie mogę zrozumięć dla czego wciąż nie ma płyty biznes z mapa polski.

Pozdrawiam

Opublikowano
Zapytajcie w jakimkolwiek ASO czy na płycie do nawigacji business 2009-01 będzie mapa polski:) Płyta proffesional posiada mape polski już od 2008-01

No niestety też tego nie mogę zrozumięć dla czego wciąż nie ma płyty biznes z mapa polski.

Pozdrawiam

I tu się mylisz mapa Polski pojawiła się w wersji proffesional 2008-02 i to jako 2008-02 with Eastern Europe, bo można kupić 2008-02 z i bez wschodniej europy.

Ktoś tutaj na forum "robił" mapę Polski jeszcze zanim ta się pojawiła, więc może mógłby pomóc w zrobieniu takowej do business?

Opublikowano
jeromer dobrze mówi (pisze :lol: ) - do prof to zupełnie inna płyta z mapą polski i nie 2008-01 tylko 02 !!! a co do business to bedzie mapa polski tylko jeszcze nie wiadomo kiedy - coś pod koniec roku ma się pojawić ale wiadomo jak to z nimi jest !!! kiedy zapowiadali wogóle mape polski do e 60 a kiedy wyszła ????? pozdro !