Skocz do zawartości

523i poważny problem po wpadnięciu w dziurę:(:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzieki za radę. po prostu nie dało się inaczej ustawić tego, jst podejrzenie ze np zwrotnica jest lekko skrzywiona alo cos jeszcze czego nie widac gołym okiem. Wiem ze mam z tylu felge podbita ale to nie gra wiekszej roli pewnie. Jak wymieie z tyłu wahacze zobaczymy
Opublikowano
Ok po problemie wszystko wymieniono, ustawiono zbieżnośc tak jak fabrycznie i jest ok

Wszystko, tzn co konkretnie w końcu?

(dodam ,że wtedy byłem w trzech miejscach - W Speed Carze też i pracownicy opowiadali ,ze raz pokazywali uszkodzenie takiemu "mędrcowi" z ubezpieczalni a on twierdził swoje i z nimi sie spierał.)

To się inaczej załatwia. Żądasz rozmowy z prezesem, jeśli ten odmowi, to wysyłasz pismo. Tam opowiadasz sytuacje, ze ekspertysta leci w ch.a, a auto wciąż rozwalone i jeżeli tak sprawa bedzie załatwiana, to zmieniasz ubezpieczalnie i zostawiasz rozgłos już w tak rozpowszechnionym internecie.

Podziała na 100%

Czy to aby nie na złość i są zawsze slalomem ustawione ,ze nawet nie można w nie nie wpadać!

Trzeba jeździć wolniej i ostrożniej, a nie rozglądać się po ludziach, czy któraś czasem nie włożyła mini... :norty:

Opublikowano
Wymienione tylne wahacze 4 sztuki Lemforder, Wymienione dwa wahacze proste przednie Lemforder, łącznik stabilizatora Lemforder i amorki przód i ustawiona zbieżność, zmieione felgi wywazone koła to co zrobiłem i jest ok. a odnośnie Twojej wypowiedzi w związku z rozglądaniem się za mini------ o godz. 23 z kawałkiem , po pierwszej raczej nie widać kto takową spódniczkę posiada na sobie, po drugie jazda ostrozna jak widać w moim przypadku nic nie dała bo wspomniana wcześniej przezemnie studzienka powód wypadku, była zupełnie niewidoczna z daleka i nieoznakowana a ja troche zmęczony i konkretnie niewyspany :(