Skocz do zawartości

Update softu przed chiptuningiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego, ze jezdze moja 530dA z dpf juz od pol roku i ponad 25 000 km nadszedl czas na chiptuning. Jednak wczesniej chcialbym zaktualizowac caly soft w ASO. W zwiazku z tym, ze chipowac bede w Warszawie prosze kolegow o podanie, ktore ASO zrobi to najlepiej, najbardziej swiadomie i w ogole ktore ( nie ma ich znowu tak wiele ) ma (naj)lepszy serwis.

dziekuje za ew. pomoc

ps. kojarze, ze w ktoryms ASO byla znizka na update softu dla userow forum. Zdaje sie ze kolega Dnowinski cos wspominal ........

Opublikowano

Hej , jak zrobisz update to daj znac jakie zmiany i czy oplaca sie to robic, sam chcialem ale jakos napotkalem tyle oporów ze strony aso ze dalem sobie spokoj. No ale jak sie zawezme to podjade do berlina i zrobie update, wiec prosze jak juz bedziesz po operacji daj znac co sie zmienilo.

Pozdrawiam

Opublikowano

w takim w którym dadzą gwarancję że płacimy za aktualizacjęa nie za naprawę pózniej sterowników.Takie słowne zapewnienie usłyszałem w Bawarii ale też ciągle mi powtarzali po co to robic jak wszystko chodzi idealnie i w końcu się nie zdecydowałem.

hej

tylko mi jeszcze zalezy na zmianie języka na angielski i temat gdzies w głowie siedzi

Opublikowano
w takim w którym dadzą gwarancję że płacimy za aktualizacjęa nie za naprawę pózniej sterowników.Takie słowne zapewnienie usłyszałem w Bawarii ale też ciągle mi powtarzali po co to robic jak wszystko chodzi idealnie i w końcu się nie zdecydowałem.

hej

tylko mi jeszcze zalezy na zmianie języka na angielski i temat gdzies w głowie siedzi

zalezy mi update softu przed chipem bo po chipie update wgra ori soft i tyle z mojego chipowania - znow trzeba bedzie wgrywac program do motorka.

Update softu chce zrobic tez ze wzgledu na mp3 . Mam navi profesional update byl zrobiony w kwietniu, ale mp3 nie chodzi. Nie wiem w koncu czy to kwestia softu czy sprzetu - raz slysze, ze jak profesional to musi chodzic po update softu, innym razem slysze ze moja navi profesional moze byc bez obslugi mp3.

Sam juz nie wiem. Podobnie jest z BT niby jest niby pairing succesful ale nie laczy sie telefonem. Mam w wyposazeniu telefon i pan z Foty mowi ze to dlatego.

Opublikowano
W wawie nie polecam inchcape. Osobiście mam złe wspomnienia z aktualizacji softu. Myslę, że najlepszą opcją jest de. pozdrawiam
Opublikowano
W wawie nie polecam inchcape. Osobiście mam złe wspomnienia z aktualizacji softu. Myslę, że najlepszą opcją jest de. pozdrawiam

wyjazd do de odpada - ze wzgledow praktycznych - brak czasu i nie po drodze

Zapytam wprost AUTOFUS czy BAWARIA ??

ps. ale nazwy maja FUS albo (B)AWARIA :cool2:

Opublikowano

wyjazd do de odpada - ze wzgledow praktycznych - brak czasu i nie po drodze

Zapytam wprost AUTOFUS czy BAWARIA ??

ps. ale nazwy maja FUS albo (B)AWARIA :cool2:

Napisałem Panu na priv pewną informacją odnośnie aktualizacji . Przepraszam innych ,że narazie to ukryłem przed forumowiczami ,ale muszę się upewnić czy mogę tę informację rozpowszechniać .