Skocz do zawartości

Jak zdemontowac srodkowy wlot powietrza (kratke) w coupe 94r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wyjmij radio i na górze są dwie śrubki, odkręć je, podwazyć z prawej strony i z wyczuciem do siebie - masz kratkę w ręku :cool2:
http://img90.imageshack.us/img90/5829/bmwpodpis333333.gif
Opublikowano
dzieki za info, mialem cicha nadzieje ze obejdzie sie bez wyjmowania radia, teraz mam problem jak wyjac radio, nie mam klucza, sa jakies inne sposoby( radio nie jest bmw, tylko nowszy model pionka)
Opublikowano

Proszę kliknąć - skracamy linki :D

no i po klopocie :)

pasuja do wszystkich modeli pioneera....a jak niechcesz kupic to jezeli jakis znajomy ma poprostu pozycz:)

pzdr

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW

Opublikowano
podłącze sie do tematu, ponieważ kupiłem środkową kratkę do wersji z klimą, i nie wiem jak sie zabrać za wymiane, ponieważ przy zegulacji temp. nawiewu na kratce jest takie cięgiełko. nie wiem czy trzeba demontować deske, czy można to zrobić przez otwór po wyjęciu kratki. pozdrawiam
Opublikowano
podłącze sie do tematu, ponieważ kupiłem środkową kratkę do wersji z klimą, i nie wiem jak sie zabrać za wymiane, ponieważ przy zegulacji temp. nawiewu na kratce jest takie cięgiełko. nie wiem czy trzeba demontować deske, czy można to zrobić przez otwór po wyjęciu kratki. pozdrawiam

Pomyłka, moje radio do Alpine ;) i wiem ze na allegro nie ma kluczy do jego wyciagania, dlatego tak sie tego demontazu obawiałem...

ps. nie ten cytat - wiem ;)