Skocz do zawartości

523i Co to za czujnik na wahaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to jest moze czujnik do poziomowania ksenonów. Jesli tak to czy po drugiej stronie tez cos takiego ma byc?? miejsce na wahaczu jest ale nic wiecej tam nie ma.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img355.imageshack.us/img355/7222/dsc0015kopiacr2.jpg

shot with NIKON D50 at 2008-10-07

Opublikowano
dzięki a mam jeszcze kilka pytań na jakiej zasadzie działa ta regulacja??Światła się ostawiają tylko przy ich zaświecaniu czy normalnie w jeździe tez się regulują? U mnie jak włączę światła to robią coś takiego: do góry na dół i później stopniowo do góry 2 razy chyba. Często mi samochody z przeciwka mrugają tak jakby za wysoko świeciły. Jest możliwość samodzielnej regulacji??
Opublikowano
dzięki a mam jeszcze kilka pytań na jakiej zasadzie działa ta regulacja??Światła się ostawiają tylko przy ich zaświecaniu czy normalnie w jeździe tez się regulują? U mnie jak włączę światła to robią coś takiego: do góry na dół i później stopniowo do góry 2 razy chyba. Często mi samochody z przeciwka mrugają tak jakby za wysoko świeciły. Jest możliwość samodzielnej regulacji??

Tak ma być :wink: prawidłowe zachowanie,światła robią sobie test po którym optymalnie się ustawiają :hand: