Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, wiedze ze sie zrobiło niezłe zamieszanie :)

Podświetlenie na nogi to jest część oświetlenia wnętrza i zapala sie, jak również gaśnie razem z lampkami na podsufitce i tylnych słupkach.

Natomiast dwie diody przy lampce na podsufitce, które dają światło pionowo w dół są po to, by dawać poblask na dźwignię lewarka zmiany biegów i świecą wtedy gdy są włączone światła i gdy się świeci podświetlenie wszystkich przyrządów i włączników na konsoli.

Skoro nie wszyscy macie i podświetlenie na nogi jak i te diody to znaczy, ze było to montowane w formie dodatkowego pakietu oświetlenia, lub tez zalezało od wersji silnika. Wczesniej miałem e36 323i i w specyfikacji wyposażenia było wpisane, ze jest dodatkowy pakiet oświetlenia, teraz w e46 323i nie widziałem zeby było w specyfikacji, ze jest dodatkowy pakiet oświetlenia, wiec moze wszystkie R6 mają takie lampki? Tego nie wiem

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...