Skocz do zawartości

[e34] Biale nadwozie + niebieska tapicerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przegladajac allegro, natknalem sie na nie jedna biala e34 z niebieska tapicerka. Temat mnie zaciekawil i w zwiazku z tym mam pytanie czy to byly jakies specialne wersje wyposazenia, jakas seria (np. taxi czy cos w tym stylu) ??

Opublikowano

Też mam taką. Z mojego briefu nie wynikało, żeby ktoś specjalny był właścicielem mojego autka. Choć jak kupowałem je to miałem wybór - 2 takie same, ale jedna jeździła jako nieoznakowany samochód z wideorejestratorem :)

Siłą rzeczy wybrałem tę drugą :)

pozdr,

A

Opublikowano
Rownież mam białą z niebieskim wnętrzem. W briefie mam, że jeździł nią pan doktor. Nie sądzę, żeby to była jakaś wersja specjalna :)
http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg
Opublikowano

Tez mialem E36 biale z niebieska tapicera.

Zadna chyba specjalna wersja - choc faktem jest ze niebieskie wnetrze wystepowalo glownie (lub tylko) w Alpinweiss'ach

---------------------------------------------

Stereo install build progress - 40% (jest plan, kable leza, wzmaki wisza, sub juz gra, radio siedzi, slupki maja ksztalt, tweetery graja...)

Opublikowano
choc faktem jest ze niebieskie wnetrze wystepowalo glownie (lub tylko) w Alpinweiss'ach

Nie tylko...

Bardzo często spotyka się je też w granatowych E34.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...