Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam pytanie odnosnie montazu listw od m3 do zwyklej coupe.Czy takie listwy wymagaja jakis specjalnych kolkow czy cos takiego? Jak wogole sie je montuje? Gdzie mozna kupic potrzebne czesci? PZDR
Opublikowano
kolki i inne potrzebne czesci znajdziesz w ASO. a nie pasuja tam kolki od zwyklych listew?wydaje mi sie ze sa takie same ale mog :wink: e sie mylic
Opublikowano
Kupowałem ostatnio kołki do E-36 - facet przyniósł mi 4 rodzaje żebym sobie wybrał :)
...
Opublikowano
No własnie nie pasują ze zwykłych ale przywiozłem jedna połamaną spinke i wtedy dobrałem. Jak chce się kupować takie duperelki to niestety lepiej przyjechać z tym co się ma wtedy kupuje się to co potrzeba bo kiepsko doradzają sprzedawcy.
...
Opublikowano

Albo inne rozwiązanie któro zabezpieczy Ci te listwy przed kradzieżą to poprostu je przykleić bo nie życzę Ci tego ale może się zdarzyć że ktoś będzie Ci próbował je zwinąć.

Myślę że te listwy przylegają na tyle pewnie że można je śmiało przykleić.