Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak cofnąć licznik w bmw Powiem tylko tyle że nie pytam oto bo chce sprzedać :nienie: :modlitwa:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Ale ktoś kto będzie chciał sprzedać pewnie również skorzystałby z takich informacji. Poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć, że chcesz cofnąć tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji ;) Zresztą to nie jest tak banalna czynność która da się opisać na forum i każdy sobie poradzi, domyślam się, że jest to bardziej skomplikowane i wymaga jakiegoś programu. Zresztą nie mam o tym pojęcia ale piszę bo uważam, że takie pytania są tu nie na miejscu i nikt nie powinien Ci udzielić odpowiedzi ;)
Opublikowano
chodzi oto że mój samochód miał generalny remont praktycznie zrobiony na nowy zostały drobiazgi do wymiany po odbudowie zrobiłem 800 km a licznik jest od m3 i i tak na inny przebieg niż mój dlatego chce mieć od 800km teraz zegary proszę o jakieś info na priv albo namiar na kogoś kto to zrobi

Opublikowano
serio serio chyba że ktoś mi odda koszt remontu znacie kogoś kto da 45 tys za e36? Bez audio oddam za 29 rocznik 90? Nie wyłożyłem tyle kasy żeby teraz sprzedać :nienie: :nienie:

Opublikowano

a z kąd ja mam to wiedzieć a zazwyczaj jak ktoś kopie licznik to pod sprzedaż ale nie wnikam złóżmy że ci wierzę

ps. zajebistymi sumami operujesz co ty masz m pakiet po pełnym remoncie czy taki wyjechany tjuning innej wersji jeśli tak zarzucaj fotką chcę to zobaczyć nie żebyś mi udowodnił ale po prostu chce to zobaczyć z ciekawości bo sumy pokaźne :jawdrop:

Opublikowano
nie wygląda prawie jak seria tylko miał generalny remont silnika i przystosowanie do gazu niewiem dokładnie o co chodzi z tym ale dużo lepiej chodzi na gazie robiła to firma Andrzeja Grabowskiego jakby co i to mnie trochę kosztowało do tego wygluszenie i części eksploatacyjne i i masz ładna kwotę