Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey!

Troche może śmieszny ten post ,ale ostatnio w moim touringu zaczeły coś mi piszczeć plastiki w luku bagażowym...Jedno już zlikwidowałem-nasmarowąłem WD40 zaczep rolety z tyłu, która piszczała, mam nadzieje że teraz przestanie :mrgreen: ...

Macie jakiś skuteczny sposób żeby jeszcze te plastiki od strony szyb wyciszyć jakoś?

Nie były one nigdy rozkręcane, piszczą od naszych cudownych dróg :duh:

Nie chciałbym za mocno ingerować czy tego rozkręcać, ale moze mieliście podobny problem i możecie pomóc go rozwiązać??

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

Hm...to mnie strasznie drażni ...ciekawe gdyby w te plastiki siknąć WD 40...jezeli utrzyma się na tej powierzchni to nie powinno trzeszczeć?

Takie czysto teoretyczne rozważanie to jest które chyba sprawdzę bo strasznie to jest denerwujące żę auto tej klasy trzeszczy gorzej od mojej byłej omegi combi :cry2: :duh:

Moze ktoś ma jakiś pomysł??

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
Mam podobny problem ale z tylnymi drzwiami. Jeżdże swoją E34 od 5 miesięcy i na początu użytkowania we wnętrzu było ciuchutko jak na BMW przystało! Ostatnio jednak, tylne drzwi poprostu trzeszczą przy najechaniu na nierówność drogi. To wszystko przez nasz polskie drogi :duh: a jak z tymi trzaskami walczyc nie mam pojęcia :cry2:
Opublikowano
Mam podobny problem ale z tylnymi drzwiami. Jeżdże swoją E34 od 5 miesięcy i na początu użytkowania we wnętrzu było ciuchutko jak na BMW przystało! Ostatnio jednak, tylne drzwi poprostu trzeszczą przy najechaniu na nierówność drogi. To wszystko przez nasz polskie drogi a jak z tymi trzaskami walczyc nie mam pojęcia

Posmaruj uszczelki w drzwiach sylikonem.