Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja to bym chętnie zamontował ale nigdzie nie moge dostać kompletu do coupe po za serwisem :( Kołki wszystkie musisz wymienić na nowe, jak kiedyś tak na szybko liczyłem to na całe auto coś koło 150zł wychodzą.
Opublikowano
a gdzie mozna takie kolki dostac.bo z fabrycznych listw nie pasuja niestety.A mowisz o tym ze nie mozesz dostac takich listw czy kolkow? Ja czekam na druga porcje tych listw( prawa strona). Jak chcesz to moge ci dac nr telefonu do goscia ktory podobno ma caly komplet.Niestety troche drogo bo cos kolo 400zl.Poczekam jak przyjdzie mi druga strona,bo narazie z lewej jestem zadowolony. Niby z tego co widac wygladaja na orginalne M3:) PZDR
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kołki to pewnie tylko w serwisie. Co do listew to jeżeli to oryginał to powinny mieć nabijane numery od wewnątrz zgodne z ETK. Podobno nie podrabiają listew od 'M' ale mnie już nic nie zdziwi.

Podeślij ten numer jak mozesz ;)

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na każdej listwie jest rząd numerów, powinien być na każdej inny bo to oznaczenia konkretnych części. Podaj jeden to zaraz sprawdze czy to pasuje do czegoś.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Powinny tam być numerki zaczynające się od 51 13 x xxx xxx np. 51 13 2 233 685 i 686 to lewa i prawa listwa na błotnik w/g ETK.

Ale ten Twój numerek wygląda OK.