Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam w swojej buni, oryginalne radio, hmmm chyba ten najlepszy kaseciak. Problem leży w tym, że gdy odpalę rano autko próbuję włączyć np eskę 104,9fm (100km od wrocławia) to nie słychać nic tylko szum (wcześniej tego nie było) Odbiera tylko i to marnie Radio Plus 102,6 fm oddalony 16km od mojej miejscowości, dopiero po jakimś czasie wszystko wraca do normy i odbierają wszystkie kanały jak dotychczas. Sprawdziłem czy dobrze jest podłączona antena (mam ją z tyłu w podsufitce jakby obok lampek) Panowie co się mogło stać??
Opublikowano

Dość dziwna sytuacja-pierwszy raz się z czymś takim spotykam... :?

Może ustawili w twojej okolicy jakiś nadajnik który zakłuca prace radia? :P :lol: :mrgreen:

Opublikowano
napisales "chyba ten najlepszy kaseciak" wiec ja tylko kontrolnie - gdyby okazalo sie, ze zepsulo sie radio a faktycznie masz "Professional" przypadkiem nie kup "Business" bo pod wzgledem jakosci dzwieku to niebo i ziemia. wiem co mowie!