Skocz do zawartości

E39 98' MK II-2/81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem nowy na tym forum od nie dawna posiadam e39 1998 i w wyposażeniu mam navi tą małą soft MK II-2/81. Szukałem na forum odpowiedzi jednak dokładnej nie znalazłem. Chodzi mi o to, że nie posiadam mapy Polski i nie wiem czy działa mi nawigacja. Sporo czytałem i pobierałem obrazy różnych wersji map ale bez skutku. Nagrywałem różnymi programami i na różne płyty i z prędkością 1x ale nic. Te mapy to m.innymi :VDO Dayton Navteq Europe 2006, NavteqEastern Europe 2007-2. Widziałem że ktoś tu podawał obrazy na rapidzie ale juz usunięte. Może ktoś by umieścił obraz działającej u siebie płycie w takiej samej navi jak u mnie to wtedy bym wiedział, że ma działać. Dzięki i jeśli źle pisze to przepraszam i proszę pouczyć.
Opublikowano
  • Autor
Nikt nie pomoże ?? Powiedzcie chociaż dokładna nazwę takowej płyty. Nawet nie wiem czy to ma być hight czy professional czy buisness ?? Bo niewiem !!
Opublikowano
  • Autor
Jak wkładam oryginalna niemiec to tez wysuwa ale gość który mi sprowadzał samochód mówił ze w niemczech działało dobrze.
Opublikowano
  • Autor
Widocznie trzeba kupic oryginalną.
Opublikowano
Jak jest to płyta oryginalna i ją wyrzuca to najprawdopodobniej jest uszkodzony czytnik.
Opublikowano
  • Autor
A możliwe jest że na tym sofcie nie będą chodzic płyty z mapami w Polsce??
Opublikowano

Witaj !

Padł ci na bank czytnik. Do wczoraj miałem MK 2 z takim samym softem jak ty i wszystko mi działało ok. Natomiast wczoraj wieczorem sprzedałem ten czytnik człowiekowi z e39 z 1999 r . On miał dokładnie taki sam problem jak ty , a z moim czytnikiem wszystko mu działa pięknie

Moja rada jak naprawa to do 150 zł ,za więcej się nie opłaca,lepiej zmienić

na nowszy np MK 3 ,albo jak się ma trochę zaskurniaków to na MK 4 będzie działać

Pozdrawiam

dm
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Temat zakończony mam już mape i piknie śmiga, czytnik jest dobry tylko z dobraniem płyty był problem. Wielkie dzięki wszystkim.
Opublikowano
to czemu oryginalną Niemiec wysuwało?
PawełH
Opublikowano
  • Autor
Nie mam pojęcia bo nawet nic nie pokazywało aż pewnego razu się udało i tak zostało może dlatego że słabe aku miałem no niewiem. Ale teraz śmiga :)