Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem nowy na tym forum od nie dawna posiadam e39 1998 i w wyposażeniu mam navi tą małą soft MK II-2/81. Szukałem na forum odpowiedzi jednak dokładnej nie znalazłem. Chodzi mi o to, że nie posiadam mapy Polski i nie wiem czy działa mi nawigacja. Sporo czytałem i pobierałem obrazy różnych wersji map ale bez skutku. Nagrywałem różnymi programami i na różne płyty i z prędkością 1x ale nic. Te mapy to m.innymi :VDO Dayton Navteq Europe 2006, NavteqEastern Europe 2007-2. Widziałem że ktoś tu podawał obrazy na rapidzie ale juz usunięte. Może ktoś by umieścił obraz działającej u siebie płycie w takiej samej navi jak u mnie to wtedy bym wiedział, że ma działać. Dzięki i jeśli źle pisze to przepraszam i proszę pouczyć.
Opublikowano
Nikt nie pomoże ?? Powiedzcie chociaż dokładna nazwę takowej płyty. Nawet nie wiem czy to ma być hight czy professional czy buisness ?? Bo niewiem !!
Opublikowano
Nikt nie pomoże ?? Powiedzcie chociaż dokładna nazwę takowej płyty. Nawet nie wiem czy to ma być hight czy professional czy buisness ?? Bo niewiem !!

Witam,

moze poprostu laser nie czyta? Ma pan orginalna mape np na Niemcy , zeby sprawdzic czy jakakolwiek plytka jest czytana?

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano
Jak wkładam oryginalna niemiec to tez wysuwa ale gość który mi sprowadzał samochód mówił ze w niemczech działało dobrze.
Opublikowano

Witaj !

Padł ci na bank czytnik. Do wczoraj miałem MK 2 z takim samym softem jak ty i wszystko mi działało ok. Natomiast wczoraj wieczorem sprzedałem ten czytnik człowiekowi z e39 z 1999 r . On miał dokładnie taki sam problem jak ty , a z moim czytnikiem wszystko mu działa pięknie

Moja rada jak naprawa to do 150 zł ,za więcej się nie opłaca,lepiej zmienić

na nowszy np MK 3 ,albo jak się ma trochę zaskurniaków to na MK 4 będzie działać

Pozdrawiam

dm
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Temat zakończony mam już mape i piknie śmiga, czytnik jest dobry tylko z dobraniem płyty był problem. Wielkie dzięki wszystkim.
Opublikowano
Nie mam pojęcia bo nawet nic nie pokazywało aż pewnego razu się udało i tak zostało może dlatego że słabe aku miałem no niewiem. Ale teraz śmiga :)