Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od jakiegos czasu nie swieci mi lewy xenon,a prawy zaczyna mi juz migac przy zapaleniu?tam gdzie sie nie pali zauwazyłem ze jest jakas inna przetwornica,a z drugiej strony jest Boscha ale tez juz troszke szwankuje,czy to definitywnie maja wine przetwornice?
Opublikowano
Niekoniecznie wina musi leżeć po stronie przetwornic.Najpierw bym przełożył żarówke i sprawdził przetwornice po stronie która nie świeci jeśli jest ok to powinna wystarczyć wymiana samych żarników.
Opublikowano
Juz tak robiłem żeby sprawdzic,i jednak nie świeci,przełożyłem żarówke z tej strony gdzie jeszcze zapala na ta gdzie juz nie świeci i bylo tak samo czyli sie nie paliła,jezeli jest to wina tych przetwornic co radzicie wymienic dwie przetwornice? na takie same,bo na dzien dzisiejszy mam jedna orginalna a druga to podróbka jakas,czy wymienic cały komplet razem z zarówkami?