Skocz do zawartości

problem z centralnym, help!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

pare dni temu wyjalem bezpiecznik nr 63(klimatyzacja) i od tego czasu wariuje mi centralny, objawy sa nasstepujace:

-nie dziala otwieranie z pilota

-czasem przy zamykaniu sie szyby opuszcza

-ryglowanie przyciskiem w wewn auto nie dziala (czasem zaskoczy)

-po nacisnieciu przycisku zamykania, jakby auto reagowalo 2-krotnie i alarm sie rozbraja i swiatlo wewn nie gasnie odrazu

odlaczylem aku na dluzszy czas, zaprogramowalem kluczyk od nowa i nic..

co moge z tym zrobic!?!?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
moze nie odpowiedz na twoje pytanie ale chciałbym sie zapytac czy masz rozpiszke bezpieczników po polsku do e46. wpisałem w "szukaj" bezpieczniki e46 i wszystko mi wyskoczyło tylko nie to co szukam

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

niestety nie, po ang tylko a szukasz jakiegos konkretnego?to ci przetlumacze jakis..

wracajac do mojego problemu, wracam po 3 godz do auta, ciemno, ulica, a szyby spuszczone w dol:/

nikt nie ma pojecia co to? przekazniki moge sie tak zachowywac? i to zaraz po wyjeciu bezpiecznika od klimy??