Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam wielki problem mam bmw m3 z 2004 roku w wersji z usa i chce założyć ringi a z tego co wiem podłącza sie je pod żarówke z postoju tylko że w moim bmw mam postojówki w innym miejscu i jak załaczam xenony to postojówka gaśnie :( mam swiatła w migaczach z przodu które świeca razem z xenonami tylkp żę jak załącze migacz to te swiatłó gaśnie :mad2: i ta sama żarówka miga :cry: wie ktoś jak to obejść??pomocy
Opublikowano
widze że nikt nie chce pomóc :cry2: Może zapytam prościej czy wie ktos jak wyglada żarówka lampie w migaczu przednim...?? sa tam dwa żarniki bo cały czas świeci sie migacz a jak załacze migacz to miga dużo jaśniej?? wersja kanadyjska :cry2: pomocy
Opublikowano

Taki duży problem wyciągnąć lampę (a raczej dostać się do żarówki tak jak byś chciał ją wymienić) i zobaczyć jak działa. Normalnie załączyć?

Jeśli są dwa żarniki to podłącz się tam skąd jest zasilana żarnik świecący się ciągle (odpowiadający za pozycję).

Pozdrawiam