Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Ostatnio mój znajomy wymieniał turbinę na regenerowaną.

Słyszłem od niego, że jak oddajesz starą to płacisz 800zł i robią to od ręki.

Mogę zapytać go o namiary na ten warsztat.

Pozdro

003.jpg
Opublikowano
No jeśli byś mógł to byłbym wdzięczny. Ja z ciekawości dzwoniłem do kilku warsztatów i ceny zaczynają się od 600zł, jak to oni mi powiedzieli "zależy jak bardzo jest uszkodzona". Ja to myślałem ze jak się regeneruje to wszystkie elementy a nie tylko część...
Opublikowano
Zapłaciłem za regeneracje 600 zł, w firmie Trans-Turbo Mielec. Zakład regeneruje turbine klienta (chyba, że nie ma możliwości to można kupić regenerowaną). Dają 6 miesięcy gwarancji. Nie mam do tej firmy zastrzeżeń. Tel. 0609478033, można zapytać?
BMW E34 525 TDS 96' TOURING
Opublikowano

Tylko że ja jestem z Warszawy i mam kawałek do Mielca... Ale teraz zaczynam godzić się z myślą, że taniej niż 600zł to nie zrobię tego...

A co do firmy Trans-Turbo Mielec to nie wiem czy nie mają swojego stoiska na giełdzie w Słomczynie, coś mi znajomy mówił że jakaś firma z Mielca wymienia turbiny na giełdzie, tzn. ja daję swoją a oni dają zregenerowaną

Dzięki za kontakt, a nóż się przyda

Opublikowano
Wysłałem turbine kurierem (dzień na dostarczenie przesyłki, dzień na regeneracje i dzień na powrót przesyłki), koszt przesyłki ok 45 zł. Jestem z Nowego Targu [PODHALE], dla mnie był to najlepszy sposób (najtańszy!!!!).
BMW E34 525 TDS 96' TOURING
Opublikowano
też to jest jakaś opcja, ale najpierw pojadę na Słomczym i zobaczę co mi tam ciekawego powiedzą, a druga sprawa trzeba uciułać kasę na to :P bo dla studenta 600zł (w najlepszym wypadku) to nie taka prosta sprawa :P