Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem ze swoim autem ostatnio scigalem sie z pod swiatel z mercedresem i dosyc zwawo wystartowalem i kola zamielily i uslyszalem strzal i od tego czasu gdy przycisne na 1 2 i czasami 3 biegu slysze lekki puk jak puszcze gaz to znowu slysze puk i jak gasze silnik to jakos jakby tak bardziej zatelepalo co to moze byc pomozcie prosze pozdrawiam
(oOO \ (||||)(||||) / OOo)
Opublikowano
Hmm wydaje mi sie ze to cos wiecej stuki czuc jakos mniej wiecej z okolic lewego przedniego kola i jakos mi tak dziwnie lewarek przegina jak przycisne wydaje mi sie ze to cos ze skrzynia :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdz poduszki pod skrzynia biegow.Pewnie sie zerwala przy mocnym starcie.Najlepiej na kanale,wsadz lyzke miedzy skrzynie a podpore skrzyni i spruboj ja ulzyc do gory. :cool2:
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
Tak koledzy to byly poduszki tylko myslalem ze w BMW nic takiego nie powinno sie stac :( opla vectre b mialem z silnikiem 1.6 i jak ostro startowalem to nigdy nic sie nie porobilo a BMW 3 litry silnik to myslalem ze i podzespoly beda mocniejsze a tu Hu..... :(