Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam mieć problem ze swoim nowym nabytkiem .Otóż dziś w nocy wracają z drugiego końca Polski nic nie wskazywało ,że będą jakieś problemy-ale dojechałem oczywiście do domu:)Po odpoczynku na trasie chyba za Katowicami dobiegł z pod maski hałas w postaci buczenia i to czym więcej gazu tym więcej buczenia-czyżby łożysko oporowe na sprzęgle??nadmienię ,że 2 razy odczułem po drodze ślizganie sprzęgła :)Buczenie ustaje jak wduszam sprzęgło i wyrzucę na luz ustaje ale jak wrzucę obojętnie jaki bieg to od 60 km/h zaczyna się buczenie nasilające.Biegi wszystkie ładnie wchodzą może jest odczucie stracenia mocy w aucie -sam już nie wiem.No i w środku auta w okolicach lewarka dochodzą mnie dziwne chrobotania ,terkotania już sam nie wiem jak to nazwać.Pomóżcie koledzy co to może być ??bo zaczynają się wydatki:) A mechanik obowiązkowy ,ale przed chcę się czegoś dowiedzieć

:(

Opublikowano
Rano odpaliłem auto i wszystko wróciło do normy nic nie huczy,ale wiem ,że trzeba się bardziej zagłębić bo jak się okazuje na długiej trasie jest problem czyli coś siada powoli jutro jadę do mechanika- ale jak nie rozbierze to nic nie zobaczy :cry: