Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam Panowie , mam bardzo poważny problem, otóż przeczytałem juz o wycieraczkach artykuły na naszym forum i nic nie znalazłem z moim tematem i mam do Was wielką prośbę POMOŻCie :modlitwa: otóż jechałem dzisiaj swoją bunią i przy prędkości 100km/h włączyły mi się wycieraczki i działają cały czas( nie dda się ich wyłączyć) i nie mogę zlokalizować żadnej usterki :cry2: CZy mogą to być przełączniki przy kierownicy :?: :?: , czy miał ktoś z Was taki problem , jak go rozwiązać PROSZĘ O PORADY :!: :!: POzdrawiam , za info z góry ths:)
Opublikowano

Wyglada na to, że padł Ci przełącznik od wycieraczek prawdopodobnie, albo przetarł się jakiś kabelek i jest cały czas podawany prąd na silnik wycieraczek.

A czy wyłączonym zapłonie również wycieraczki działają?

Pozdro

http://ziomal.resmoto.com - Strefa BMW serii 3.
Opublikowano
Tak nawet jak zgasze ją i mam stacyjke w poz 1 i są wyłaczone wycieraczki to cały czas działają a jak dam na zero to stają i tak z nimi jechałem 20km do domu aż wyciagnąłem bezpiecznik ale musze to naprawic kurcze alie wiem co to padło :modlitwa: Dzięki za info
Opublikowano
Panowie zmieniałem moduł i NIC nie pomogło, myslałem ze przełączniki przy kierownicy też zmieniłem i nic dalej chodzą cały czas.Co to może być pomóżcie :cry2: :modlitwa: :!:
Opublikowano
Kolego ale które jak sie dowiedziałem ze przekażniki są w tym module i tak niby jest,Ale zastanawiam sie dlaczego jak właczam stacyjke w poz1 to ten pierwszy przekażnik odrazu sie zwiera i wtedy wyćieraczki odrazu się załanczają i nie da sie wyłączyc pozdrawiam musze to jakoś naprawić bo mnie to denerwuje :twisted: :modlitwa: