Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wgrywałem ostatnio do swojego czytnika MK3 soft PL od kolegi "osd" i podczas wgrywania wyświetlił się komunikat że oprogramowanie jest w czytniku i zaraz się wgra, potem zgasł ekran i płyty już nie wypluł :(

Dioda czerwona w ogóle się nie świeci.

Co teraz robić ?

Jak wyciągnąć płytę ?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

WEJDŹ I ZOBACZ - FORUM TYLKO O BMW E28

WWW.BMWE28.PL

Opublikowano

Witam,

chyba cos kombinowales z moja plytka albo juz masz laser slaby bo na kilkadziesiat czytnikow albo juz okolo 100, to 1 taki przypadek.

Na forum gdzies jest jak rozebrac czytnik, wyciag plytke.

Jesli cos kombinowales z moja plytka albo ja nagrales na byle czym to lepiej znowu nie wkladaj.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

Same sie nie uszkadzaja zabardzo, tylko poprzez wlozenie niewlasciwej cd lub probie wgrania softu przy slabym laserze. Laser jaki by nie byl to z czasem osiada sie na nim kurz, nie tylko na soczewce ale i na reszcie, w domowym sprzecie audio to norma a co dopiero w samochodzie i to w bagazniku.

Wyciagnij cd, po zlozeniu wloz pltyke, czekaj az zalapie... sproboj na poczatek z orginalnym softem bmw.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.