Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chyba to grzech że pytam ale czy E46 320D 2000rok, ma łańcuszek rozrządu ? jestem zainteresowany kupnem i chciałbym wziąć wszysko za i przeciw, czy ogólnie polecacie ten silnik ? jestem skazany na diesla a mam do dyspozycji 25 koła.
Opublikowano
Witam, chyba to grzech że pytam ale czy E46 320D 2000rok, ma łańcuszek rozrządu ? jestem zainteresowany kupnem i chciałbym wziąć wszysko za i przeciw, czy ogólnie polecacie ten silnik ? jestem skazany na diesla a mam do dyspozycji 25 koła.

Nie martw się o łańcuch, za 25 tys. i tak diesla e46 nie kupisz (a jak kupisz to po kilku miesiącach zorientujesz się, że granica 25 tys. zł szybko pękła) ;p

Opublikowano

Kupić to kupisz ale nic na szybko. Ja mam diesla z 99 roku. Dałem 33 700, wymieniłem całe przednie zawieszenie i wszystko co można było wymienić, ale jeżeli będę musiał sprzedać to i 25 będzie lepszą ceną niż 3 miesięczne ogłaszanie w motoallegro. Takie okazje się trafiają tylko nie żałuj kasy na dobrego diagnostę i dokładne sprawdzenie auta.

Pozdrawiam, Hary.

Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano
Z ceną to różnie. Ja nie płaciłem 33000 - duzo miej a przejechałem prawie 35 tkm przez rok z kawałkiem i wydałem na sprzęgło, podporę wału, termostat i jakies tam popierdółki czyli nie ma tragedii. Zawiecha miodzio. Szukam przedniego fotela bo mi się powoli przciera :-) Za 25 możesz kupić diesla z kilometrami ale zadbanego! Widziałem już różnych rzeźników w dieslu.... nie kupiłbym takiego klekota nawet z przebiegiem 100 tkm!!!!!!
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)