Skocz do zawartości

BMW e46 330 mokra mata podłogowa po deszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Mam problem w postaci mokrej maty podłogowej po deszczu zarówno od strony pasażera jak i od kierowcy. Dzieje się tak po deszczu, gdy samochód stoi. Co może być tego przyczyną? Może ktoś wie?
Opublikowano
zamknij auto polej wodą z weża po szybach bocznych i sprawdz czy z pod boczkow ci woda nie przecieka. czesto bywa że pianka ktora jest pod boczkiem odkleja sie i woda przedostaje sie do srodka
Opublikowano
Witam! Mam problem w postaci mokrej maty podłogowej po deszczu zarówno od strony pasażera jak i od kierowcy. Dzieje się tak po deszczu, gdy samochód stoi. Co może być tego przyczyną? Może ktoś wie?
Witam najlepiej wyjmij siedzenia wyjmij wykładzinę i polewaj samochód wodą zlokalizujesz przeciek. Miałem kiedys taki przypadek że przeciek był na uszczelce miedzy nagrzewnicą a karoserią samochodu, czasami tez są przeciekie jesli były wymieniane progi lub dach i ktoś źle to pospawał.
Diagnostyka komputerowa BMW dobrze ,tanio i solidnie 666109990 GG 230614
Opublikowano
Witam najlepiej wyjmij siedzenia wyjmij wykładzinę i polewaj samochód wodą zlokalizujesz przeciek. Miałem kiedys taki przypadek że przeciek był na uszczelce miedzy nagrzewnicą a karoserią samochodu, czasami tez są przeciekie jesli były wymieniane progi lub dach i ktoś źle to pospawał.
Diagnostyka komputerowa BMW dobrze ,tanio i solidnie 666109990 GG 230614