Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zakładam nowy temat ponieważ nie moge znaleść odpowiedzi na moje pytanie w innych postach. Potrzebuje dowiedzieć się który plik w sofcie do mk3 odpowiedzialny jest za polskie litery, plik z lektorem wiem gdzie sie znajduje i jak go podmienić ale nie mam pojęcia jak odnaleść plik z literami . W spolszczonym sofcie który zainstalowałem są polskie litery ale jakoś nie wszystkie wpisy są po polsku i chciałbym to zmodyfikować samemu. Drugim problemem jest wspomniany wcześniej plik z lektorem chyba coś jest nie dokońcva dopracowane ponieważ jak dojeżdżam do skrzyżowania lub skrętu to lektor muwi np. za "trzy sto" metrów skręć a nie jak powinien za "trzysta" jak odsłuchwałem lektora za pomocą navispeek to są tam słowa trzysta lub czterysta itd. a przy nawigowaniu jest dwa sto, trzy sto , cztery sto, może ktoś podpowie jak to zmienić i czy wogóle sie do to zmienić ?. Czy normalne jest to że jak wgrałem do mk3 soft w wersji 31 lub 32 to w menu nie ma navi tylko jest komputer telefon i inne tam ? dodam że mam dużą navi a auto jest z 2001 r .
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
:\Mk3\103\BMWC01S\app_sw\usw_load
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.