Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z alarmem w mojej buni a mianowicie po zamknieciu samochodu z pilota po chwili gdy odejde o niego wlacza sie alarm moze ktos wie dlaczego tak sie dzieje?????
Opublikowano
powodów może być kilka, np. któryś z sensorów w drzwiach nie łączy, albo (raczej latem, gdy są wysokie temperatury) czujniki ruchu w pojeździe głupieją
Opublikowano
Ale sprawa jest taka ze teraz mi sie to dzieje a jest chlodno i podczas zamykania drzwi kluczykiem za pierwszym razem nie lapie tylko za drugim sie zamykaja ale tak bylo od początku także no udzielcie mi jakiejs konkretnej odpowiedzi. resetowalem kompa i nie pomoglo :cry2: :cry2:
Opublikowano

witam podlaczam sie do tematu

mam ten sam problem z tym ze u mnie alarm odpala sie roznie raz po chwili raz po 15 minutach jak sobie chce

sensorki w drzwiach sprawdzone stycznik pod maska odlaczony a problem dalej istanieje jedym slowem brak pomyslow. A moze wiecie jak odlaczyc calkowicie to cholerstwo aby tylko centralny dziall.

prosze rzucajcie pomysly bo juz mi sie nudzi wyciagac bezpiecznik aby nie mrugal w nocy a otwarte auto to troszke strach :D

pozdrawiam i z gory dzieki

Opublikowano
mialem taki sam problem.problemem okazal sie czujnik pod maska (maska go nie dociskala).raczej nie widze innej mozliwosci,niz ktorys z czujnikow.
Opublikowano
powiem w ten sposób wk..... mnie to cholernie :doh: i sam nie mam pojęcia oco chodzi czasami zamkne fure i nie dzieje sie nic a w ten sam dzien znowu zamkne i sie wlancza po chwili jeszcze raz go wlacze i jest ok ręce opadaja.... :| :mad2: