Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niedawno kupiłem bmw i mam problem ze wspomaganiem gdy jeżdze po mieście wspomaganie chodzi tylko troche cieżko ale gdy parkuje jadąc bardzo wolno chodzi ciężko a gdy kręce na miejscu kierownicą to już bardzo ciężko jest obrucić kierownice. dodam jeszcze że mam zrobionego swapa z 1.8is na 2.5l i to może dlatego że silnik jest cięższy wspomaganie tak działa??? a może pompa już nawala???a i jeszcze niedawno wymieniałem płyn i jest bez zmian
Opublikowano

U mnie też ciężko chodzi wspomaganie. Ja przesiąde się na inne auto ze wspomaganiem to trudno mi sie przyzwyczaić że tak lekko chodzi. :cry:

Nie wiem podezjewam że należało by zacząć od pompy a skończyło by się pewnie na kolumnie kierownicy , więc odpuściłem temat...

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/