Skocz do zawartości

Falujaca wskazowka temp.????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam takie pytanko w ktorym miejscu znajduje sie czujnik temperatury cieczy bo prawdopodobnie mi fiksuje bo wskazowka mi faluje w cieplejszych dniach a w zimniejszych jest dobrze tylko nie moge go znalesc,z gory dzieki za odpowiedzi????
Opublikowano
Dzieki Kolego, a tak wogule co moze byc spowodowane ze tak mi wskazowka temp faluje,moze termostat albo ktorys termowylacznik?moze ktorys z was wie czym to moze byc spowodowane a i jeszcze jedno pytanko dzis jadac wyskoczyl mi komunikat 1 BREMSLICHT DEFEKT?to znaczy ze malo byc moze plynu chlodzacego?
Opublikowano
Kiedys mialem podobny problem w E30 i okazalo sie, ze powodem byla... zla masa ukladu wskaznikow. Dokrecilem i bylo juz o.k. Nie twierdze, ze u Ciebie jest to samo, ale moze warto sprawdzic mase zanim wydasz kase na nowy czujnik.
Opublikowano
Dzieki Kolego, a tak wogule co moze byc spowodowane ze tak mi wskazowka temp faluje,moze termostat albo ktorys termowylacznik?moze ktorys z was wie czym to moze byc spowodowane a i jeszcze jedno pytanko dzis jadac wyskoczyl mi komunikat 1 BREMSLICHT DEFEKT?

BREMSLICHT DEFEKT to z niemieckiego defekt światła stopu

Temperatura Ci faluje kiedy? Jak jedziesz ze stałą prędkością np. 60-80km/h czy jak się zatrzymujesz na światłach itp.?

Opublikowano
oj bardzo roznie raz jest tak ze jade to stoi lekko przy niebieskim polu za pare min wraca do pionu tak przeplatanie to sie dzieje najczesciej jak byly cieple dni dzis juz bylo chlodniej to dluzej trzymalo sie pionu a po chwili troche opadalo i stalo w tym miejscu