Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Pragnę się pochwalić iż od ok. 4h jestem posiadaczem prześlicznego maleństwa tj. e-32 730iA V8. :dance: niestety jeszcze nie wiem, jak zamieścić fotki, ale powiem że Babe jest w kolorze ciemny grafit (prawie czarny) i wygląda naprawdę pięknie. :lol:

Mam tylko dwa pytania, bo poprzedni właściciel ją trochę zaniedbał. :mad2: Ile kosztuje przednia szyba do e-32 (ta jest ciut pęknięta, ale nic poważnego) i czy "rolki" od klimy regulujące temp. i nawiew powinny być podświetlone?? :?: :|

Z góry dzięki za wszystkie porady.

Peace.

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

No właśnie też mnie się tak wydawało...

A ktoś może wie, jak sprawić by znów zabłysnęły...??

Pozdro.

• Członkowie klubu
Opublikowano
a może ktoś Wie, ile szybka przednia może kosztować...??

W zależności od producenta i miejsca kupowania od 380 do 750 zł za szybę z montażem. Koledzy w Klubie wymieniali i takie ceny podawali... Oczywiście nie mówię tu o oryginalnej szybie bo ta kosztuje do E32 zdaje się coś koło 1650 zł.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

To juz bylo

Pisalem ze szybe w szczecinie zwykla 75% bez pasa i ogrzewania mozna dostac za 250-300 PLN, z montazem 350 - 400 PLN w naprawde solidnej firmie

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
75% przepuszczalnosci tylko nie wiem czy swiatla czy promieni UV, to takie jakgdyby przyciemnienie, Zwykla szyba i tyle

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

no ale w czym masz problem

jak za angielskim to ci pomoge bo mechanicznie na odleglosc to sie moze nie udac

to prosta sprawa i do tego sa zdjecia.

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

Remol no cóż...wstyd się przyznać, ale nie jestem zbyt uzdolnionym majsterkowiczem.... :oops: Ale chyba trzeba będzie spróbować...może nic nie zepsuje... :roll:

tak czy inaczej dzięki za pomoc...

Saintman, fotki będą po weekendzie, bo wtedy będę na działeczce i wymyję niunie na błysk. Ale dzięki...Teraz mam tylko fotki, jakie dostałem od sprzedającego...

Pozdro.