Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam za Chiny nie odnajde chyba tego miejsca. Szukalem na forum i z tego co wyczytalem to pisza, ze karte sim wklada sie w podlokietniku ?! albo w bagazniku z lewej strony. Nie mam zielonego pojecia gdzie to miejsce sie dokladnie znajduje. Mam oryginalny telefon i zwiazana z nim funkcje rozmowy glosnomowiacej wlaczanej na kierownicy ale czapa bo nie wiem gdzie to ***** jest ! :)

Pozdrawiam i dzieki z gory za sprostowanie

Opublikowano
Jesli masz telefon pod podłokietnikiem to musisz go wyjąć i wsunąć tam karte, ale calą, chipem do góry, jest tam biala strzałka
Pozdrawiam
Opublikowano
No doszedlem juz gdzie to wlozyc ale co to jest za model karty sim ktory wyglada jak karta platnicza ? Jest jakas przejsciowka, ktora mozna podlaczyc zwyczajna karte sim od telefonu ? Napiszcie prosze bo zyc mi to nie daje ;)
Opublikowano
Kupując nowy numer dostajesz go razem z karta wielkości karty kredytowej z ktorej zwykle wyłamujesz mała karte SIM... Trzeba by jej nie wyłamywac lub jesli sie wyłamało trzeba spowrotem włozyc i podkleic zeby sie trzemały razem...