Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Jak postanowilem, zakupilem, brat zamotowal (troche pomagalem hehe) i alarm (Centurion Xabre) dziala jak nalezy.

W zwiazku z tym, ze po podlaczeniu do kierunkowskazow przednich, dzialaly tylko przednie, podlaczylismy do obwodu osobnymi kabelkami tez tylne.

Nie wiem w ktorym momencie zaczelo sie tak dziac ze teraz, przy alarmie migaja jak nalezy wszystkie, ale w czasie jazdy.... przy wlaczeniu kierunkowskazu (niewazne ktorego) lampka najpierw klika bardzo szybko (chyba ze 3,4 klikniecia -jak ze spalona zarowka ) a dopiero potem normalnie. Ktos wie moze co spapralismy i jak mozna przywrocic normalna prace kierunkow ? Co ciekawe, nie dzieje sie to zawsze, ale dosc czesto.

Pozdrawiam i prosze o podpowiedz....

Marcin

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dzieki za natlok informacji hehe... dobrze ze sa inne fora.

A tam podsuneli prawidlowa odpowiedz... Trza wszystkie kierunki odseparowac diodami... Zrobilem to dzis i problem znikl....

Pozdrawiam !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Panowie mam podobny problem tylko ze nie mam alarmu, centralny zapala kierunki po zamknięciu auta.

Nie zawsze ale dokładnie jak kolega pisze, dość często po włączeniu kierunku szybkość załączanie jest tak jak przy przepalonej zarówce, po dodaniu gazu kierunkowskaz działa poprawnie i tak sie to powtarza, moze ktoś ma pomysł gdzie szukać przyczyny.

pozdro