Skocz do zawartości

E39 rok 96-MAM PROBLEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam bmw 525 tds 96 rok i mam taki problem.wczoraj wszystko bylo ok jak jezdzilem,natomiast rano jak wsiadlem do samochodu konosola tam gzie sa zegary przestala mi pokazywiac kilometry,ile jest stopni na zwnatrz oraz nie dziala wogole wskaznik, ile mam paliwa.wczoraj wszystko dzialalo a dzisiaj juz nie.Swieci sie tylko podswietlenie konsoli na pomaranczowo a tamte rzeczy nie dzialaja??co moge zrobic?jaka jest przyczyna??gdzie sie z tym udac?z gory dzieki.Pozdrawiam

>>> OSTRZEŻENIE za nadużywanie pogrubień w tekście oraz bezsensowne tytułowanie wątku (bez wyraźnego związku z rzeczywistym problemem)

Opublikowano
obejrzyj bezpieczniki to po pierwsze, następna sprawa spróbuj mu zrobić resecik klemami (zdejmij na jakieś 15 min) Jak i to nie pomoże to masz uwaloną pamięć zegarów. Pozostaje zmiana lub naprawa licznika. Ze zmianą nie jest prosto bo od innego auta nie będzie zgodności i będą błędy.
Opublikowano
Dokładnie najpierw bezpieczniki, później połączenia może coś się rozpieło, może elektronika wariuje i potrzebny reset. Może gdzieś masa zgineła, a sprawdź czy objawy nie znikają jak włączysz światła...

Było E-34 1988

Diamant Schwarz Metallisch

Zapraszam: http://www.aerograf.kalisz.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.