Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,mam nalatane 308,000tys.auto jeżdzi świetnie,żadnych wycieków,i kopcenia, podczas jazdy a otwartym oknem słychać taki żegot,ale na biegu jałowym otwieram maske i tam nic nie słychac,żadnego żegotu,ciężka sprawa.
Opublikowano
Najprosciej jak potrafie - lancuch wymienia sie dosc szybko jezeli dosc zadko zmienia sie olej, jezeli olej zmienia sie w miare czesto to z lancuchem nie ma zadnych problemow.
Witam wszystkich.
Opublikowano
Wymieniamy jak zaczyna być go słychać(podobno jest dożywotni)

podobno ale zaleca się wymiane po 500tyś km , tak mi w ASO powiedzieli jak kiedyś pytałem ew. przy większych naprawach silnika

Opublikowano
Z tym 500tys to w sumie racja ale niestety nie udalo mi sie jeszcze znalesc diesla z takim przebiegiem na rynku krajowym :P
Witam wszystkich.
Opublikowano
witam.kupiłem swoiją e 46 6 miesięcy temu,od niemca (pierwszy właściciel)auto ma nalatane 308,000tys do konca serwisowana,miałem już 16 aut(w tym 2 A6-ustki 2,5tdi)to ta moja bemka jest igła.oglądałem 5 takich bemek w polsce z przebiegami 160tys,to moja to perełka,wnęcze wygląda jak nowe,długo myślałem nad zakupem auta z takim przebiegiem.ale nie żałuje swojej decyzji,polecam wszystkim BMW E 46. POZDRAWIAM