Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupiłem niedawno alufelgi do swojej e34.... po paru miesiącach przyszedł czas na zmianę opon i tu zonk.... okazało sie że gość sprzedał mi felgi angielskie czyli o rozmiarze 15.3 cala i nie mogę teraz dostać na nie opon..... 15`` jest za mała a 16`` za duża... i tu moja prozba: morze ktoś z klubowiczy ma do sprzedania dwie takie opony albo orjętuje sie gdzie cos takiego można nabyć?? w mojej okolicy tj. Kluczbork opolskie niestety nikt takowych nie posiada. opony które teraz mam mają rozmiar 230/55/zr390.
Opublikowano
masz opony metryczne (390mm), zerknij w dzial youngtimerow i szukaj forum i gieldy internetowe pod haslem TRX... wg mnie szkoda zachodu i pieniedzy na e34 sie w to bawic (takie cos ma sens jak ktos ma klasyka ktory wyszedl na metrykach i chce go zachowac w oryginale), kup 15 albo 16 i bedziesz mial z glowy.
Opublikowano
no i właśnie dlatego ze są takie nietypowe to tym bardziej chce na nich jeździć :) taka mania nic nie poradzę :8) zwłaszcza że bardzo ładnie się prezętują na aucie dwie juz znalazłem a następne dwie są w drodze. pozdrawiam i dzięki za podpowiedz :P